För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Magnus & Johan Dotevall är Årets Företagare i Kungsbacka

Publicerad 7 jun 2024
Med sitt företag Dotetorps Ägg AB är Magnus och Johan Dotevall Årets Företagarna i Kungsbacka. Läs juryns motivering till varför de tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.

Juryns motivering:

Årets Företagare driver ett anrikt företag med rötterna i den Halländska gröna näringen. Med nästan ett sekel av historia bakom sig, har detta anrika företag ständigt utvecklats och varit en pionjär inom sin bransch.
 
Sedan Årets Företagare tog över verksamheten har investeringstakten och utvecklingen accelererat för att möta både djur och kunders krav. Under deras ledning har verksamheten moderniserats och expanderat med ytterligare en anläggning i Halland Detta har möjliggjort en kostnadseffektiv drift och en ännu starkare position på marknaden.
 
Att bli störst är inte målet. Årets Företagare har satt kvalitet i fokus, en kvalitet som inte bara gynnar företaget självt utan också servar kunderna i regionen på bästa möjliga sätt.
 
 

Magnus och Johan går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

 

Se alla övriga finalister:

Taggar
Fler nyheter från Företagarna