För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Alexander Johansson Vaara är Årets Unga Företagare i Stenungsund

Publicerad 30 maj 2024
Alexander Johansson Vaara är Årets Unga Företagare i Stenungsund. Läs juryns motivering till varför han tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.
Alexander Johansson Vaara, till vänster på bilden, prisades under STO-galan.

Juryns motivering:

Årets Unga Företagare i Stenungsund visar en imponerande resa på kort tid, med en driven målmedvetenhet går det att snabbt stärka sin position på marknaden. Företagaren har hittat innovativa lösningar och visar att det som egenföretagare går att utveckla sitt företag och samtidigt få balans i livet med skäliga arbetstimmar. Finns inte den lösning som kan tänkas behövas tar vår vinnare fram sin mångsidighet och utvecklar/uppfinner en egen lösning. Företagaren visar att ensam kan också vara stark men ser till att ha pålitliga samarbetspartners runt omkring sig. På kort tid har denne ökat sin omsättning på ett otroligt sett med hjälp av mycket tydliga mål, en mångsidighet och att inte se några hinder framför sig. Årets Unga Företagare ger inspiration till andra att våga satsa, att våga tänka utanför boxen och att våga ha stora mål som motivation.

 

Alexander går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

Fler nyheter från Företagarna