För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nathalie Steffner är Årets Unga Företagare i Kungsbacka

Publicerad 25 maj 2024
Med sitt företag Self Mastery Club AB är Nathalie Steffner Årets Unga Företagare i Kungsbacka. Vi bad henne berätta lite om verksamheten och sina framtidsvisioner för företaget.

Vad var det som fick dig att bli företagare?

– Jag har alltid haft en dröm om att få skapa samt att kunna arbeta på mina egna villkor. Jag hörde en gång följande citat: "Antingen får du följa dina drömmar, eller så får du jobba för någon som gjorde det". Och det har satt sig. Jag har också fått inspiration från min far som alltid varit entreprenör. Han sa att "det är inte enkelt, men det är värt det".

Berätta om ditt företag!

– Jag coachar människor online via en plattform eller i fysisk form på plats på mitt kontor. Det är via mina coachningar, mina onlineprogram, min podd, min plattform och mina sociala medier min uppgift att få människor att första att de kan designa livet precis så som de önskar. Jag hjälper dem designa sitt önskade läge, flytta sina mentala hinder och uppnå sina mål och drömmar.

Vad är det du gör i ditt företag som sticker ut från mängden och gör företaget unikt?

– Jag har valt att bygga det på ett sätt som är förmånligt för mig och mina kunder. Det är nytänkande. Når en bred målgrupp och är väldigt tekniskt utvecklat för att vara tjänster inom personlig utveckling. Jag tror också att min själ syns i mitt arbete och det speglar av sig i hela mitt community.

Vad i ditt företagande gör dig mest stolt?

– Hur många människor jag får påverka i deras psykiska mående. Jag får äran att sprida välmående som en löpeld över Sverige och det känns otroligt.

Berätta om företagets framtidsvisioner!

– Jag vill fortsätta göra det jag gör dag - ännu bättre. Nu blir hela plattformen en app för iphone/andriod och det känns som ett enormt steg. Så roligt!

Vilket är ditt bästa företagartips?

– Börja!!! Alla har varit nybörjare en gång. Du behöver inte ha alla svar men du behöver börja någonstans. Ett litet steg i rätt riktning.

På vilka sätt jobbar du med hållbarhet i verksamheten?

– Jag jobbar med ungdomar och en del klienter helt probono. Detta för att skapa en social hållbarhet med stark framtidstro. Våra produkter och tjänster är också helt onlinebaserade så det finns ingen påverkan på miljön i vår dagliga handel.

Juryns motivering:

Med en passion för entreprenörskap och ett brinnande engagemang har årets Unga företagare hunnit med att engagera sig både i företagande för ridsport och för unga tjejers mentala hälsa.
Årets unga företagare stärker både individer och organisationer genom självledarskap och hälsa.
Hon ser möjligheterna att nå en bred publik genom sociala medier och podden som hon driver blev Sveriges mest lyssnade podd 2023. Idag är hon en framstående coach och föreläsare som inspirerat tusentals med konkreta verktyg för personlig utveckling. 
 
 
Nathalie går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

 

Se alla övriga finalster:

 
 
Fler nyheter från Företagarna