För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Pär och Markus Göransson är Årets Företagare på Tjörn

Publicerad 30 maj 2024
Med sitt företag Henry Allt i Allt AB är Pär och Markus Göransson Årets Företagare på Tjörn. Läs juryns motivering till varför de tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.

Juryns motivering:

Årets vinnare har byggt sitt företag på en unik yrkesskicklighet och en de har en oöverträffad känsla för service i sin bransch. Det har lett till en extremt stark ekonomisk utveckling i bolaget under både förra året och genom ett ihärdigt arbete över tid. Ny teknik används både inom företaget och för att underlätta företaget olika verksamhetsben. Bland annat har man valt att själv utveckla digitala verktyg som är anpassade för företagets verksamhet. Genom både sin leverans av högkvalitativa produkter och tjänster samt genom sociala medier bygger man ett starkt varumärke både gentemot kunder och framtida medarbetare. De senaste åren har företaget tagit hem flera stora viktiga kontrakt och ytbehandlat mer än 130 nybyggnationer av fartyg. Men även landkrabbor kan njuta företagets yrkesskicklighet då de även har signerat Lisebergs Grand Curiosa hotell och Palmhuset i Botaniska trädgården.

 

Pär och Markus går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

 

Se alla övriga finalister:

Fler nyheter från Företagarna