För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Christoffer Weber & Sören Karlsson är Årets Företagare i Vänersborg

Publicerad 3 maj 2024
Med sitt företag Wiretronic AB är Christoffer Weber och Sören Karlsson Årets Företagare i Vänersborg. Läs juryns motivering till varför de tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.

Juryns motivering:

Företaget har utvecklats och drivits kanske lite i det dolda för gemene man på det lokala planet.
Dess tillväxt har varit imponerande och det har snabbt blivit en betydande aktör, med huvudkontor i Vänersborg. Deras marknadsnärvaro präglas av samarbeten med välkända och exklusiva varumärken och företaget är känt för sin förmåga att med snabbhet och flexibilitet erbjuda lösningar som motsvarar kundernas behov och förväntningar. Vid sidan av sin operativa verksamhet ägnar företaget också resurser åt forskning och utveckling inom artificiell intelligens (AI). Till exempel har de tagit fram en App som används som praktiskt verktyg både i deras egen verksamhet och i kunders. Deras starka innovationskraft möjliggör en framgångsrik expansion till nya marknader, där de fortsätter att vara banbrytande inom sin bransch.
 
Christoffer och Sören går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

 

Se alla övriga finalster:

Fler nyheter från Företagarna