För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mathias Wahlberg & Anton Björk är Årets Unga Företagare i Vänersborg

Publicerad 3 maj 2024
Med sitt företag Vulcon VBG AB är Mathias Wahlberg och Anton Björk Årets Unga Företagare i Vänersborg. Läs juryns motivering till varför de tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.

Juryns motivering:

Detta unga företag har på mycket kort tid etablerat sig som en framstående aktör inom sin bransch. Med expertis inom montering och reparation av bland annat transportband och transportörer har de inte bara levererat pålitliga och effektiva lösningar till sina kunder, utan också visat enastående kundservice och flexibilitet. Deras förmåga att snabbt anpassa sig till kundernas behov och leverera skräddarsydda lösningar har gjort dem till en partner att lita på inom branschen. Deras prestationer och ambitioner visar på en lysande framtid och deras bidrag till branschen förtjänar att hyllas och erkännas. Med ungdomlig entusiasm och professionell skicklighet har företaget visat att de är en förebild för andra unga företagare.
 
Mathias och Anton går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

 

Se alla övriga finalster:

Fler nyheter från Företagarna